0 votes
154 views
by
Been tinkering with webinoly for a couple of days and things are looking good. However I am facing a weird issue, after I made another wordpress installation on the same server with a subdomain, it is redirected to the main domain whenever I access the wp-admin page, until I performed a 'redis-cli flushall'

This only happens after I enabled the Redis Object Cache plugin on both installations, is there anything that I may have misconfigured?

1 Answer

0 votes
by Expert
 
Best answer

Hi Kyle.

Please, try adding the following line to wp-config.php of each WP site.

define( 'WP_CACHE_KEY_SALT', 'sitename' );

Replace "sitename" with the domain of each site.

Please, confirm if it works for you to include this fix in the next Webinoly release.

Regards.

by
Yea, this solved the redirection issue :)
Welcome to the Community site for Webinoly.

If you have a question about Webinoly, please ask in English or Spanish.

To report a bug, please ask a question here with the bug tag.

News: Now you can use any external SMTP service in your server. All the server outgoing emails from any of your websites will be sent through this service.

Donations

Webinoly Support Paypal Donations Webinoly Support Bitcoin Donations

Your regular donations is what keep this project moving forward. If you like Webinoly, buy me a coffee or a beer to show support.

Affiliate Links

It is very important that any visitor to the site read the disclaimer, terms of use and privacy and legal statement before start browsing.

...