0 votes
88 views
by

When the server is restarted the swap memory is not automatically loaded!

When the server is created it loads without problems the swap the problem is in the reboot of the server.

I'm using webinoly 1.6.2 with a new install.

I create the swap manually, but I wonder if this is a problem or should I always create the swap before installing the webinoly.

Thanks,

3 Answers

0 votes
by Expert
 
Best answer

Fixed in v1.7.1 released today!

0 votes
by

This command may help, it worked for me.

echo /swapfile none swap defaults 0 0 >> /etc/fstab
0 votes
by Expert

Hi Sidney,

If you are creating your swap manually as you said, maybe you did something wrong in the process.

What I recommend is that you should let Webinoly create the Swap, if Webinoly detect that you don't have a Swap file/partition, it will create it according to the ammount of RAM available.

Regards.

Welcome to the Community site for Webinoly.

If you have a question about Webinoly, please ask in English or Spanish.

To report a bug, please ask a question here with the bug tag.

News: Webinoly now have support for the newest PHP 7.3.

Donations

Webinoly Support Paypal Donations Webinoly Support Bitcoin Donations

Your regular donations is what keep this project moving forward. If you like Webinoly, buy me a coffee or a beer to show support.

Affiliate Links

It is very important that any visitor to the site read the disclaimer, terms of use and privacy and legal statement before start browsing.

...